Pečený králík na slanině s květákem

Suroviny

králičí zadek
slaniny
6 dkg
másla
4 dkg
cibule
3 dkg
mouky
1 dkg
menší květák
1 ks
strouhaná houska
křen, zelená petrželka

Postup přípravy:

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

Osoleného králíka obložíme slaninou, nejlépe tak, když na hřbet dáme tence nakrájenou slaninu a nití obtočíme. Do pekáče dáme kousek másla, trochu cibulky a králíka na to vložíme. Když cibulka zarůžoví, podlijeme ho polévkou a za stálého polévání do červena upečeme. Omáčku zahustíme špetkou mouky a procedíme. Upečeného králíka, rozděleného na díly, dáme na mísu a omáčkou podlijeme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist