Pečený králík na slanině s květákem

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Osoleného králíka obložíme slaninou, nejlépe tak, když na hřbet dáme tence nakrájenou slaninu a nití obtočíme. Do pekáče dáme kousek másla, trochu cibulky a králíka na to vložíme. Když cibulka zarůžoví, podlijeme ho polévkou a za...

Diskuze

12 komentářů

    j
    jenetka

    Dobrý.

    p
    pradlanka

    Máme rádi králíka,jen kdyby nebyl tak drahý.

    x
    xxkouckaxx

    Pečený králík na slanině – tak tohle by mohla být bašta !

    l
    lucik21

    králíka moc nemusím, jí ho jen taťka

    h
    helenadon

    králíka kterého pečeme vždy prošpikujeme anglickou slaninou

    k
    krockovapavla

    Tento recept na králíka je opravdu vynikající.

    x
    xxkouckaxx

    králíček je celkem suchý a ta slaninka by tomu mohla dost pomoct

    l
    ladouch

    Králíka máme moc rádi, určitě si pochutnáme, takhle jsem ho ještě nedělala.

    x
    xxkotaskovaxx

    nějak mi ušlo jak a kdy zpracovat tu zeleninu !!

    x
    xxkouckaxx

    to by nemuselo být špatné

    b
    brontik

    králíka mám rada někdy si ho udělám a sním ho sama je dobrý masíčko

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist