Pečené zelňáky se škvarkama

Suroviny

kysané zelí
1/2 kg
hladká mouka
1/2 kg
vyškvařené sádlo i se škvarky
1/2 kg
mléko
dle potřeby
sůl, kmín
dle chuti

Postup přípravy:

Zelí překrájíme a ze všech surovin zpracujeme těsto, které rozválíme na asi 1 cm silnou placku. Tvořítkem nebo sklenicí vykrajujeme z těsta kolečka, která klademe na plech vyložený pečícím papírem. V troubě pečeme při vyšší teplotě asi 25 – 30 minut, během pečení hlídáme a v půlce otočíme.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.4.2013 10:59| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist