Pečené zelňáky se škvarkama
Zelí překrájíme a ze všech surovin zpracujeme těsto, které rozválíme na asi 1 cm silnou placku. Tvořítkem nebo sklenicí vykrajujeme z těsta kolečka, která klademe na plech vyložený pečícím papírem. V troubě pečeme při vyšší teplotě asi 25 – 30 minut, během pečení...
Zelňáky ma nezaujali.
Super jídlo, chutné, i když s přidáním škvarků trochu kalorické.
zajímavý recept,zkusím udělat
Zelňáky bude dělat zrovna dneska na oběd.
Zelňáky – tak ty budu chtít určitě vyzkoušet, to by asi manželovi moc chutnalo 🙂
občas je taky dělám, jen nedávám sádlo se škvarkama
Není tam toho sádla moc? 1/2 kg?
Placky z kysaného zelí také občas připravuji.
Kysané zelí máme všichni u nás rádi. A tyhle zelňáky budou určitě skvělé.
něco jako bramboráky, akorát ze zelí, vyzkouším