zelnaky.jpg

Pečené zelňáky se škvarkama

Zelí překrájíme a ze všech surovin zpracujeme těsto, které rozválíme na asi 1 cm silnou placku. Tvořítkem nebo sklenicí vykrajujeme z těsta kolečka, která klademe na plech vyložený pečícím papírem. V troubě pečeme při vyšší teplotě asi 25 – 30 minut, během pečení...

Diskuze

13 komentářů

    j
    jankac

    Zelňáky ma nezaujali.

    z
    Zuzana2403

    Super jídlo, chutné, i když s přidáním škvarků trochu kalorické.

    m
    martinnatr

    zajímavý recept,zkusím udělat

    g
    glady

    Zelňáky bude dělat zrovna dneska na oběd.

    Viky17

    Zelňáky – tak ty budu chtít určitě vyzkoušet, to by asi manželovi moc chutnalo 🙂

    l
    lidka2

    občas je taky dělám, jen nedávám sádlo se škvarkama

    b
    Bobina1

    Není tam toho sádla moc? 1/2 kg?

    v
    viki11

    Placky z kysaného zelí také občas připravuji.

    g
    glady

    Kysané zelí máme všichni u nás rádi. A tyhle zelňáky budou určitě skvělé.

    l
    lucik21

    něco jako bramboráky, akorát ze zelí, vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist