Pečená krkovička na zázvoru

pecena-krkovicka-na-zazvoru-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřová krkovička
750 g
cibule
1 ks
sádlo
1 PL
hotová světlá jíška
2 PL
jemně nastrouhaný zázvor
40 g

Postup přípravy:

Maso omyjte, osušte, potřete solí a strouhaným zázvorem. Vložte ho do pekáčku, přidejte jemně nakrájenou cibuli, sádlo, podlijte trochou vody. Vložte do předehřáté trouby a upečte doměkka. Podle potřeby podlévejte a přelévejte vypečenou šťávou. Nakonec zahustěte šťávu hotovou jíškou a krátce povařte. Podávejte s dušenou rýží nebo vařenými či jinak upravenými bramborami.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.12.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist