pecena-krkovicka-na-zazvoru-352x198.jpg

Pečená krkovička na zázvoru

Maso omyjte, osušte, potřete solí a strouhaným zázvorem. Vložte ho do pekáčku, přidejte jemně nakrájenou cibuli, sádlo, podlijte trochou vody. Vložte do předehřáté trouby a upečte doměkka. Podle potřeby podlévejte a přelévejte vypečenou šťávou. Nakonec zahustěte šťávu hotovou jíškou a krátce povařte. Podávejte...

Diskuze

2 komentáře

    s
    sumka55

    ještě jsem nezkoušela

    b
    bobina1

    Pečená krkovička na zázvoru docela dobrá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist