pecena-krkovicka-na-zazvoru-352x198.jpg

Pečená krkovička na zázvoru

Maso omyjte, osušte, potřete solí a strouhaným zázvorem. Vložte ho do pekáčku, přidejte jemně nakrájenou cibuli, sádlo, podlijte trochou vody. Vložte do předehřáté trouby a upečte doměkka. Podle potřeby podlévejte a přelévejte vypečenou šťávou. Nakonec zahustěte šťávu hotovou jíškou a krátce povařte. Podávejte...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist