Ovocné rizoto s medem

Suroviny

rýže
130 g
mléko
350 ml
med
2 PL
broskev
2 ks
hruška
jablko
1 ks
banán
1 ks
pomeranč
1 ks
loupané pražené mandle
15 g
skořice
1/2 ČL
jogurt na ozdobení
1 PL

Postup přípravy:

Všechno ovoce nakrájíme na kostičky. Do kastrolu dáme rýži, mléko, med a přivedeme k varu. Zvolna dusíme asi 40 minut. Po odstavení z ohně vmícháme ovoce a necháme vychladnout.

 

 

 

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist