Ovesné vločky s medem

Postup přípravy:

Mléko nalijeme do menšího hrnce, přidáme sůl, sladidlo podle chuti, a vločky. Za stálého míchání vaříme, než kaše zhoustne do požadované konzistence. Pokud máte radši řidší nebo naopak hustší kaši, stačí ubrat vločky či přidat mléko – a naopak. Podávejte se skořicí, ovocem, grankem nebo jen tak.

Tip: Pokud neseženete jemné ovesné vločky, můžete si je udělat z těch klasických. Jednoduše je dejte na chvíli do mixéru. „Nasekáte“ je tak na jemnější, ze kterých jde kaše už jednoduše udělat.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Katka Landlová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist