Ovesné vločky s medem

Postup přípravy:

Mléko nalijeme do menšího hrnce, přidáme sůl, sladidlo podle chuti, a vločky. Za stálého míchání vaříme, než kaše zhoustne do požadované konzistence. Pokud máte radši řidší nebo naopak hustší kaši, stačí ubrat vločky či přidat mléko – a naopak. Podávejte se skořicí, ovocem, grankem nebo jen tak.

Tip: Pokud neseženete jemné ovesné vločky, můžete si je udělat z těch klasických. Jednoduše je dejte na chvíli do mixéru. „Nasekáte“ je tak na jemnější, ze kterých jde kaše už jednoduše udělat.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Katka Landlová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist