Ovesné vločky s medem
Mléko nalijeme do menšího hrnce, přidáme sůl, sladidlo podle chuti, a vločky. Za stálého míchání vaříme, než kaše zhoustne do požadované konzistence. Pokud máte radši řidší nebo naopak hustší kaši, stačí ubrat vločky či přidat mléko – a naopak. Podávejte se skořicí,...
Ovesné vločky mě nechutnají ani nikomu z rodiny.
konečne mám dobrý typ na raňajky 🙂 zajtra si ju určite spravím
Určitě vyzkouším!! 🙂 Mám strašně ráda ovesnou kaši :)))))))) a ještě lepší je s kakaem 🙂
ovesná kaše je strašně zdravá a mně chutná, takže mám vyhráno 🙂
Uvařím si ji a pak si na ní dám pár kousků másla a skořicový cukr. Chutná mi i jen tak, třeba za studena.
Taky je to velmi levné jídlo. Samé výhody… Škoda, že některým tolik nechutná.
Ovesné vločky používám jen do polévky a ovesná kaše mě nikdy nelákala. Možná by ale stálo za to ji vyzkoušet.
Vždycky jsem si myslela, že ovesná kaše je něco odporného, nedávno jsem ji ochutnala a zjistila jsem, že máloco je tak lahodné! Už se těším, až si ji udělám!
u nás se ovesné vločky prakticky vůbec nepoužívají