vlocky_boruvky.jpg

Ovesné vločky s medem

Mléko nalijeme do menšího hrnce, přidáme sůl, sladidlo podle chuti, a vločky. Za stálého míchání vaříme, než kaše zhoustne do požadované konzistence. Pokud máte radši řidší nebo naopak hustší kaši, stačí ubrat vločky či přidat mléko – a naopak. Podávejte se skořicí,...

Diskuze

11 komentářů

    l
    ladouch

    Ovesné vločky mě nechutnají ani nikomu z rodiny.

    l
    Lucia123

    konečne mám dobrý typ na raňajky 🙂 zajtra si ju určite spravím

    n
    naty00

    Určitě vyzkouším!! 🙂 Mám strašně ráda ovesnou kaši :)))))))) a ještě lepší je s kakaem 🙂

    šárka

    ovesná kaše je strašně zdravá a mně chutná, takže mám vyhráno 🙂

    Uvařím si ji a pak si na ní dám pár kousků másla a skořicový cukr. Chutná mi i jen tak, třeba za studena.

    Taky je to velmi levné jídlo. Samé výhody… Škoda, že některým tolik nechutná.

    l
    lidka2

    Ovesné vločky používám jen do polévky a ovesná kaše mě nikdy nelákala. Možná by ale stálo za to ji vyzkoušet.

    c
    cestinka

    Vždycky jsem si myslela, že ovesná kaše je něco odporného, nedávno jsem ji ochutnala a zjistila jsem, že máloco je tak lahodné! Už se těším, až si ji udělám!

    x
    xxkouckaxx

    u nás se ovesné vločky prakticky vůbec nepoužívají

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist