Oranžové rizoto

Suroviny

cibule
2 ks
mleté vepřové maso
40 dkg
sůl
pepř
masox
mražená zelenina
lečo
1 balíček
rýže
30 dkg

Postup přípravy:

Uvaříte si rýži.

Zatím na pánvi osmahnete 2 velké cibule nakrájené na drobno,na ně vložíte vepřové mleté maso,osolíte,opepříte, orestujete maso,trošku podlijete, chvilku dusíte,pak přidáte mražený hrášek s mrkví,dusíte do měkka,a nakonec přidáte jedno malé lečo i s nálevem.

Vše necháte povařit asi 10 minut, aby v pánvi nebylo tolik vody.

Poté smícháte s rýží v pekáčku,a dáte do trouby na 200 stupňů dodělat. Šťáva se krásně vsákne do rýže a rizoto je takové kypré a moc dobré.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist