Oranžové rizoto

Suroviny

cibule
2 ks
mleté vepřové maso
40 dkg
sůl
pepř
masox
mražená zelenina
lečo
1 balíček
rýže
30 dkg

Postup přípravy:

Uvaříte si rýži.

Zatím na pánvi osmahnete 2 velké cibule nakrájené na drobno,na ně vložíte vepřové mleté maso,osolíte,opepříte, orestujete maso,trošku podlijete, chvilku dusíte,pak přidáte mražený hrášek s mrkví,dusíte do měkka,a nakonec přidáte jedno malé lečo i s nálevem.

Vše necháte povařit asi 10 minut, aby v pánvi nebylo tolik vody.

Poté smícháte s rýží v pekáčku,a dáte do trouby na 200 stupňů dodělat. Šťáva se krásně vsákne do rýže a rizoto je takové kypré a moc dobré.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist