Očišťující zeleninová šťáva

Postup přípravy:

Očištěný celer, fenykl a čekanku nakrájejte a dejte do odšťavňovače. Přidejte omytou a osušenou rukolu. Šťávu podávejte vychlazenou, ozdobenou tenkými plátky řapikatého celeru a lístečkem rukoly.

Šťávu můžete osladit medem.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.9.2011 8:52| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist