Nepečený dort s tvarohem a želatinou

Suroviny

netučný tvaroh
2 šálky
kukuřičné lupíny
1 šálek
odtučněné mléko
1 šálek
bílý jogurt
1 šálek
želatina
1 ks
citrónová šťáva
dle chuti

Postup přípravy:

Do mixéru dáme rozdrcené lupínky (popřípadě i piškoty), 4 lžíce mléka, přidáme želatinu a necháme minutu nabobtnat. Zbylé mléko svaříme a vlijeme do nabobtnalé želatiny. Mixujeme dvě minuty.

Přidáme jogurt, citrónovou šťávu. Vymícháme do hladkého krému. Přidáme tvaroh a mixujeme ještě dalších pět minut. K oslazení můžete nebo nemusíte použít umělé sladidlo. Hmotu nalijeme do formy, přikryjeme a necháme asi tři hodiny v chladničce.

Dobrou chuť!

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist