Nepečený dort s tvarohem a želatinou

Suroviny

netučný tvaroh
2 šálky
kukuřičné lupíny
1 šálek
odtučněné mléko
1 šálek
bílý jogurt
1 šálek
želatina
1 ks
citrónová šťáva
dle chuti

Postup přípravy:

Do mixéru dáme rozdrcené lupínky (popřípadě i piškoty), 4 lžíce mléka, přidáme želatinu a necháme minutu nabobtnat. Zbylé mléko svaříme a vlijeme do nabobtnalé želatiny. Mixujeme dvě minuty.

Přidáme jogurt, citrónovou šťávu. Vymícháme do hladkého krému. Přidáme tvaroh a mixujeme ještě dalších pět minut. K oslazení můžete nebo nemusíte použít umělé sladidlo. Hmotu nalijeme do formy, přikryjeme a necháme asi tři hodiny v chladničce.

Dobrou chuť!

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist