Nakládaný bůček s česnekem a zeleninou

nakladany-bucek-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

bůček bez kosti
600 g
cibule
1 ks
mrkev
1 ks
petržel
1 ks
menší celer
1 ks
česnek
6 stroužků
jalovčinka
4 ks
bobkový list
3 ks
nové koření
4 kuličky
černý pepř
10 kuliček
sladká nebo pálivá mletá paprika
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Cibuli a kořenovou zeleninu oloupejte, očistěte a rozkrojte. Vše vložte do osolené studené vody, přidejte koření (kromě papriky), maso a přiveďte k varu. Vařte až bude maso měkké (zeleninu můžete během vaření vyndat a použít do polévky). Maso sceďte a odstraňte koření. Česnek propasírujte a smíchejte s paprikou. Ještě teplý bůček obalte v česnekové směsi (maso můžete obalit celé nebo ho nakrájet na plátky) a zabalte ho do plátu alobalu. Když úplně vychladne, uložte ho do chladu a nechte 4 dny rozležet. Podávejte s chlebem, hořčicí a křenem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.10.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist