Nádivka do kuřete s játry a česnekem

Suroviny

houska
1 ks
mléka
1,5 dcl
kuřecí játra
vejce
2 ks
česnek
strouhanka
majoránka
sůl, pepř, petržel

Postup přípravy:

Housku si namočíme ve vlažném mléce. Umeleme nebo naškrábeme kuřecí játra, případně jiná. Utřeme si rozmačkaný česnek se solí. Kuřecí játra promícháme s máčenou houskou, s česnekem se solí a majoránkou. Přidáme nasekanou petržel a vše zpracujeme na finální nádivku do kuřete.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 16x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2011 1:13| autor: hanulka728

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist