marinovane-kanci-352x198.jpg

Marinované kančí filé s rozmarýnem

Maso nakrájejte na špalíčky, přidejte nesekaný rozmarýn, pepř, jalovčinky, zalijte částí oleje, medem, vínem a nechte v chladu rozležet. Nočky uvařte podle návodu a nechte odkapat. Maso vyjměte, napíchněte na špejle a zapíchněte do každého větvičku rozmarýnu. Pak ho ze všech stran zvolna...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist