losos-352x198.jpg

Losos v alobalu s kukuřicí a hráškem

Předem namočte hrášek a kukuřici do dostatečného množství studené vody a nechte je povolit. Porce ryby posypejte v misce koprem, potřete olivovým olejem a nechte chvíli v chladu rozležet. Připravte si čtyři pláty alobalu, do středu každého položte porce ryby, posypte je scezenou zeleninou,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist