Linecký koláč s jablky

Suroviny

lukana
1
hladká mouka
40 dkg
vejce
1 ks
pdp
1
ocet
1 PL
voda
7 PL
jablko
10-15 ks
cukr
6 PL
vanilkový puding
1 ks
vanilkový cukr
1 ks
skořice

Postup přípravy:

Těsto: 1 lukana (cukrářská), 40dkg hl.mouky, 1vejce, 1pdp, 1lžíce octa, 7lžic vody (studené)

Náplň: 10-15 jablek, 6lžic krupicového cukru, 1 vanilkový puding, 1 van.cukr, skořice

Všechny suroviny na těsto smícháme a rozdělíme na dvě poloviny. 1 vyválenou polovinu těsta dáme na plech a na ni postupně dáme jablka nakrájená na plátky, 2lžíce cukru, posypat troškou pudingu a skořící, opakujema-zase jablíčka puding, cukr, skořice, uděláme asi 3vrstvy. Přikrejeme druhou vyválenou polovinou těsta a dáme péct asi na 180 stupňů.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.7.2011 7:33| autor: kattka20

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist