Lilek s omáčkou z jogurtu

Suroviny

lilek
2 ks
česnek
2 stroužky
bílý jogurt
4 dcl
olej
4 PL
sůl

Postup přípravy:

Neoloupané lilky nakrájíme na plátky, osolíme a necháme půl hodiny stát (tím je zbavíme hořkosti). Potom je opláchneme, dobře osušíme a opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Jogurt rozmícháme s rozetřeným česnekem, nalijeme na lilky a ihned podáváme. Ideálně s grilovaným steakem.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.4.2015 7:42| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist