lilek_1.jpg

Lilek s omáčkou z jogurtu

Neoloupané lilky nakrájíme na plátky, osolíme a necháme půl hodiny stát (tím je zbavíme hořkosti). Potom je opláchneme, dobře osušíme a opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Jogurt rozmícháme s rozetřeným česnekem, nalijeme na lilky a ihned podáváme. Ideálně s grilovaným steakem.

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Lilek s omáčkou z jogurtu môže byť dobré.

    l
    lucik21

    Lilek s omáčkou z jogurtu vypadá dobře

    b
    Bobina1

    Lilek s omáčkou z jogurtu – zdravé tu bude , ale dobré?

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist