Likér ze zelených ořechů

Suroviny

zelené ořechy
20 ks
hřebíček
8 ks
badyán
4 ks
cukr
500 g
anýz
1/2 KL
slivovice
1 l
kůra skořice
1 špetka

Postup přípravy:

Čerstvě utržené zelené ořechy důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky. Promícháme s badyánem, hřebíčkem, anýzem a kousky skořice, kterou nalámeme a s cukrem. Směsí naplníme vymytou skleněnou uzavíratelnou nádobu, zalijeme slivovicí a necháme stát na slunném místě 6 týdnů. Po 6 týdnech slijeme likér přes sítko do lahví a uložíme na chladném místě.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.7.2015 9:24| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist