Likér z borůvek se skořicí

Suroviny

borůvek

2 l

vody

1 l

rumu

500 ml

cukru

750 g

vanilkového cukru

2 balíčky

mleté skořice

2 ČL

Postup přípravy:

Omyté borůvky krátce povaříme ve vodě, pak je propasírujeme přes sítko s malými oky do stejné vody, ve které jsme je vařili. Přidáme cukr, vanilku a vše povaříme dalších 6 minut, ke konci přidáme skořici. Necháme vychladnout, přilijeme rum a do lahví s uzávěrem stáčíme opět přes jemné sítko. V temnu a chladnu necháme nejméně 1 týden stát.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.7.2016 4:55

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist