Likér z borůvek se skořicí

Suroviny

borůvek

2 l

vody

1 l

rumu

500 ml

cukru

750 g

vanilkového cukru

2 balíčky

mleté skořice

2 ČL

Postup přípravy:

Omyté borůvky krátce povaříme ve vodě, pak je propasírujeme přes sítko s malými oky do stejné vody, ve které jsme je vařili. Přidáme cukr, vanilku a vše povaříme dalších 6 minut, ke konci přidáme skořici. Necháme vychladnout, přilijeme rum a do lahví s uzávěrem stáčíme opět přes jemné sítko. V temnu a chladnu necháme nejméně 1 týden stát.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.7.2016 4:55

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist