Višňový likér se skořicí a vanilkou

Suroviny

višně

1500 g

cukr krystal

600 g

voda

1 l

čistý lih

500 ml

vanilka

1 ks

skořice

1 ks

hřebíček

2 PL

Postup přípravy:

Omyté višně zbavené stopek naskládáme do velké sklenice. Zalijeme prochladlým cukrem svařeným s vodou na nit. Přidáme koření, líh, zazátkujeme a postavíme na 3-4 týdny na slunce. Přelijeme přes sítko a višňovku naplníme do menších lahví.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.6.2015 7:46| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist