Lepenice s kysaným zelím

Suroviny

brambor
1 kg
kysaného zelí
1 balení
větší cibule
2 ks
sádla
50 g
sůl
mléko

Postup přípravy:

Brambory oloupeme, pokrájíme a uvaříme v osolené vodě do měkka. Slijeme a brambory rozšťoucháme se sádlem. Přidáme tolik mléka, aby vznikla hustá kaše. Zelí pokrájíme a promícháme s kaší. Na talíři jednotlivé porce přelijeme cibulkou osmaženou do zlatova. Lepenice je výborná s opečenou jitrnicí nebo klobáskou, ale hodí se i jako příloha k masu, např. uzenému.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.6.2013 2:23| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist