lepenice.jpg

Lepenice s kysaným zelím

Brambory oloupeme, pokrájíme a uvaříme v osolené vodě do měkka. Slijeme a brambory rozšťoucháme se sádlem. Přidáme tolik mléka, aby vznikla hustá kaše. Zelí pokrájíme a promícháme s kaší. Na talíři jednotlivé porce přelijeme cibulkou osmaženou do zlatova. Lepenice je výborná s opečenou jitrnicí nebo...

Diskuze

8 komentářů

    j
    jankac

    Lepenice je to recept našich starých mám.

    m
    martinnatr

    super, tohle mám ráda,maso komu nemusím

    l
    ladouch

    Je to moc dobré, rozhodně to zkuste.

    v
    viki11

    Lepenice je výborné, snadné a levné jídlo.

    g
    glady

    Jednoduchý levný recept. Při troše dobré vůle bychom mohli vynechat i maso.

    l
    lucik21

    lepenici jsem nikdy neměla, zkusím udělat a uvidím

    b
    Bobina1

    Tak toto jídlo dělávala maminka. Nevěděla jsem, že se tomu říká lepenice.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist