Lahodný telecí řízek s parmazánem

Suroviny

telecí kýty po 150 g
4 plátků
celých vajec
2 ks
parmazánu
100 g
hladké mouky
1 hrnek
strouhanky
1 hrnek
čerstvě mletý pepř
dle chuti
sůl
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Telecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce, rozkvedlaných vejcích a strouhance, kterou jsme napůl smíchali s parmazánem. Smažíme zvolna na vyšší vrstvě oleje dozlatova.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.6.2016 3:35| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist