Lahodná roštěná s hořčicí

Suroviny

velké cibule

1 ks

roštěné

600 g

sůl, pepř

dle chuti

masox

dle chuti

plnotučná hořčice

dle potřeby

hladká mouka

dle potřeby

olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Tato omáčka je velmi jednoduchá a přitom velmi chutná. Roštěnou (může být i jiné maso) naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z jedné strany hořčicí a pak obalíme v hladké mouce. Osmažíme z obou stran na troše oleje. Ve výpeku osmažíme cibulku, přidáme hladkou mouku a důkladně promícháme. Přilijeme vodu popřípadě masox a vaříme cca 30 minut. Dochutíme. Jestli bude potřeba, tak ještě zahustíme. Mezitím si vedle v hrnci uvaříme rýži nebo těstoviny.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.2.2017 8:59| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist