Lahodná omáčka z jater

Postup přípravy:

Zásmažka: 30 g sádla, 30 g mouky

Na tuku zpěníme cibulku a přidáme na kostičky nakrájená játra. Okořeníme kmínem, špetkou majoránky a pepřem. Játra opečeme, podlijeme vývarem a podusíme asi 8 minut, pak je umeleme. Připravíme zásmažku a tu za stálého míchání zalijeme játry a je-li potřeba, tak trochou vývaru. Povaříme a nakonec dochutíme solí.

 

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.4.2013 6:22| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist