Lahodná omáčka z jater

Postup přípravy:

Zásmažka: 30 g sádla, 30 g mouky

Na tuku zpěníme cibulku a přidáme na kostičky nakrájená játra. Okořeníme kmínem, špetkou majoránky a pepřem. Játra opečeme, podlijeme vývarem a podusíme asi 8 minut, pak je umeleme. Připravíme zásmažku a tu za stálého míchání zalijeme játry a je-li potřeba, tak trochou vývaru. Povaříme a nakonec dochutíme solí.

 

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.4.2013 6:22| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist