omacka-z-jater.jpg

Lahodná omáčka z jater

Zásmažka: 30 g sádla, 30 g mouky Na tuku zpěníme cibulku a přidáme na kostičky nakrájená játra. Okořeníme kmínem, špetkou majoránky a pepřem. Játra opečeme, podlijeme vývarem a podusíme asi 8 minut, pak je umeleme. Připravíme zásmažku a tu za stálého míchání zalijeme...

Diskuze

8 komentářů

    m
    martinnatr

    často děláme kuřecí játra a různé způsoby

    l
    lidka2

    Bohužel játra nemám ráda a omáčka z nich mi vůbec nechutná.

    v
    viki11

    Omáčka z jater je příjemná změna jídelníčku.

    l
    ladouch

    Játra se u nás jí, dobrý tip na něco nového.

    v
    viki11

    Omáčka z jater je příjemná změna letního jídelníčku.

    l
    lucik21

    játra nejím a kdybych udělala omáčku, tak bych je tam taky poznala

    b
    Bobina1

    Játra na šťávě dělávám. Omáčku z mletými játry ne.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist