Lahodná omáčka z jater
Zásmažka: 30 g sádla, 30 g mouky Na tuku zpěníme cibulku a přidáme na kostičky nakrájená játra. Okořeníme kmínem, špetkou majoránky a pepřem. Játra opečeme, podlijeme vývarem a podusíme asi 8 minut, pak je umeleme. Připravíme zásmažku a tu za stálého míchání zalijeme...
často děláme kuřecí játra a různé způsoby
Bohužel játra nemám ráda a omáčka z nich mi vůbec nechutná.
Omáčka z jater je příjemná změna jídelníčku.
Játra se u nás jí, dobrý tip na něco nového.
Omáčka z jater je příjemná změna letního jídelníčku.
játra nejím a kdybych udělala omáčku, tak bych je tam taky poznala
Játra na šťávě dělávám. Omáčku z mletými játry ne.