Květáková polévka s kapáním

Suroviny

květák
1/2 ks
velká mrkev
1 ks
velké brambory
4 ks
vejce
2 ks
máslo
50 g
vegeta
sůl, pepř

Postup přípravy:

brambory nakrájíme na malé kostičky, květák okrájíme od tvrdého košťálu a nakájíme nadrobno. Dáme vařit + osolíme. Až je vše měkké, dochutíme vegetou, solí a pepřem. Vajíčka rozmícháme v hrnícku a pomalu ho pouštíme do polévky. Chvilku povaříme. V plecháčku nebo v mikrovlnce si rozpustíme máslo, které pak vlijeme do polévky a odstavíme. Nijak nezahušťujeme. 

Dobrou Chuť!!

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.6.2011 4:42| autor: lenickaa

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist