Kuřecí rizoto s houbami a oříšky

Suroviny

kuřecí prsa
2 ks
rýže
1 balíček
žampiony
150 g
hrášek
1 hrnek
kešu oříšky
1 hrst
cibule
1 ks
sůl, pepř
kari koření
2 KL
olej
1 PL
strouhaný parmazán

Postup přípravy:

V jednom hrnci uvaříme rýži podle návodu na krabici. Cibuli nakrájíme na proužky a osmahneme na oleji v hluboké pánvi, přidáme maso a ochutíme solí, pepřem a kari. Chvíli restujeme a pak přidáme očištěné a nakrájené houby a hrášek. Houby pustí vodu, takže není třeba podlévat, ledaže by se maso s cibulí připalovalo. Vaříme doměkka a vodu necháme vypařit. Nakonec do směsi vmícháme uvařenou rýži a kešu oříšky. Pořádně promícháme a na talíři posypeme strouhaným parmazánem.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.11.2010 2:27| autor: Wanda

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist