Kuřecí rizoto s houbami a oříšky

Suroviny

kuřecí prsa
2 ks
rýže
1 balíček
žampiony
150 g
hrášek
1 hrnek
kešu oříšky
1 hrst
cibule
1 ks
sůl, pepř
kari koření
2 KL
olej
1 PL
strouhaný parmazán

Postup přípravy:

V jednom hrnci uvaříme rýži podle návodu na krabici. Cibuli nakrájíme na proužky a osmahneme na oleji v hluboké pánvi, přidáme maso a ochutíme solí, pepřem a kari. Chvíli restujeme a pak přidáme očištěné a nakrájené houby a hrášek. Houby pustí vodu, takže není třeba podlévat, ledaže by se maso s cibulí připalovalo. Vaříme doměkka a vodu necháme vypařit. Nakonec do směsi vmícháme uvařenou rýži a kešu oříšky. Pořádně promícháme a na talíři posypeme strouhaným parmazánem.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.11.2010 2:27| autor: Wanda

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist