Kuřecí prsa v kabátku z tatarky

Suroviny

kuřecích prsou bez kosti

500 g

tatarské omáčky

4 PL

česneku

4 stroužky

sůl, pepř

dle chuti

hladká mouka

dle potřeby

olej

dle potřeby

bazalka

dle libosti

Postup přípravy:

Kuřecí prsa lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Promícháme maso s tatarskou omáčkou s prolisovaným česnekem a bazalkou. Můžeme dát na 30 minut do lednice. Maso bude křehčí a šťavnatější. Rozehřejeme pánev s olejem. Prsíčka kuřete zlehka obalíme z obou stran v mouce a osmažíme z obou stran dozlatova.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.2.2017 5:15| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist