Kuřecí prsa v kabátku z tatarky

Suroviny

kuřecích prsou bez kosti
500 g
tatarské omáčky
4 PL
česneku
4 stroužky
sůl, pepř
dle chuti
hladká mouka
dle potřeby
olej
dle potřeby
bazalka
dle libosti

Postup přípravy:

Kuřecí prsa lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Promícháme maso s tatarskou omáčkou s prolisovaným česnekem a bazalkou. Můžeme dát na 30 minut do lednice. Maso bude křehčí a šťavnatější. Rozehřejeme pánev s olejem. Prsíčka kuřete zlehka obalíme z obou stran v mouce a osmažíme z obou stran dozlatova.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.2.2017 5:15| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist