kureci-prsa_8.jpg

Kuřecí prsa v kabátku z tatarky

Kuřecí prsa lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Promícháme maso s tatarskou omáčkou s prolisovaným česnekem a bazalkou. Můžeme dát na 30 minut do lednice. Maso bude křehčí a šťavnatější. Rozehřejeme pánev s olejem. Prsíčka kuřete zlehka obalíme z obou stran v mouce a osmažíme z obou stran dozlatova.

Diskuze

5 komentářů

    nova2

    Kuře stokrát jinak a tento super recept jsem ještě nezkoušela.

    j
    Jana Čipková

    KUŘECÍ PRSA V KABÁTKU Z TATARKY robievam, ale používam jogurt alebo kyslú smotanu.

    l
    lidka2

    Já místo tatarky dávám ochucenou majolku. Řízky jsou krásné křehké (s tatarkou, majolkou nebo jogurtem neuděláte chybu).

    l
    lucik21

    Kuřecí prsa v kabátku z tatarky mě moc nelákají

    b
    Bobina1

    Kuřecí prsa v kabátku z tatarky, nebo může se dát i jogurt.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist