Kuře v baťohu se žampiony

Suroviny

kuřecí maso (bez kosti)
250 g
plátkový sýr (Eidam)
1 balíčky
krájené žampiony
1 plechovka
listové těsto
1 balíček
ostrý kečup
listy salátu

Postup přípravy:

Listové těsto rozválíme na tloušťku asi 4 mm a rozkrojíme na 4 stejné díly obdélníkového tvaru. Na jednu polovinu každého dílu položíme plátek sýra a na sýr vložíme kuřecí maso nakrájené na kousky a zlehka osmahnuté na malém množství oleje. Přidáme žampióny nebo čerstvé houby, zakapeme ostrým kečupem a opět položíme plátek sýra. Zakryjeme listovým těstem jehož okraje přehneme a zatlačíme do sebe (vytvoříme uzavřenou kapsu). Takto připravíme všechny čtyři kousky, vložíme do menšího pekáčku a povrch těsta potřeme zbytkem šťávy zpod kuřete, nebo jen olejem s trochou koření dle chuti.

Pekáček vložíme do rozehřáté trouby (160-180´C) a pečeme dozlatova asi 30 min.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist