Kuře v baťohu se žampiony

Suroviny

kuřecí maso (bez kosti)
250 g
plátkový sýr (Eidam)
1 balíčky
krájené žampiony
1 plechovka
listové těsto
1 balíček
ostrý kečup
listy salátu

Postup přípravy:

Listové těsto rozválíme na tloušťku asi 4 mm a rozkrojíme na 4 stejné díly obdélníkového tvaru. Na jednu polovinu každého dílu položíme plátek sýra a na sýr vložíme kuřecí maso nakrájené na kousky a zlehka osmahnuté na malém množství oleje. Přidáme žampióny nebo čerstvé houby, zakapeme ostrým kečupem a opět položíme plátek sýra. Zakryjeme listovým těstem jehož okraje přehneme a zatlačíme do sebe (vytvoříme uzavřenou kapsu). Takto připravíme všechny čtyři kousky, vložíme do menšího pekáčku a povrch těsta potřeme zbytkem šťávy zpod kuřete, nebo jen olejem s trochou koření dle chuti.

Pekáček vložíme do rozehřáté trouby (160-180´C) a pečeme dozlatova asi 30 min.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist