Krůtí prsa na kmíně s cibulkou

Suroviny

krůtí prsní řízky
60 dkg
velká cibule
4 ks
olivový olej
12 dcl
sůl, drcený kmín
rama Cremefine na vaření
3 PL
jíška Knorr
sůl, pepř

Postup přípravy:

V kastrolku rozehřejeme olivový olej, přidáme na drobno nakrájenou  cibulku a necháme mírně zesklovatět.

Potom přidáme naklepané, osolené a opepřené krůtí řízky a orestujeme z obou stran. Posypeme 2 lžičkami drceného kmínu a dusíme do měkka.

Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme lžičkou hotové jíšky (Knorr) , povaříme chvíli a  vše ponorným mixérem rozmixujeme.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist