Krůtí prsa na kmíně s cibulkou

Suroviny

krůtí prsní řízky
60 dkg
velká cibule
4 ks
olivový olej
12 dcl
sůl, drcený kmín
rama Cremefine na vaření
3 PL
jíška Knorr
sůl, pepř

Postup přípravy:

V kastrolku rozehřejeme olivový olej, přidáme na drobno nakrájenou  cibulku a necháme mírně zesklovatět.

Potom přidáme naklepané, osolené a opepřené krůtí řízky a orestujeme z obou stran. Posypeme 2 lžičkami drceného kmínu a dusíme do měkka.

Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme lžičkou hotové jíšky (Knorr) , povaříme chvíli a  vše ponorným mixérem rozmixujeme.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist