Krkovička na cikánský způsob s česnekem

Suroviny

krkovička
500 g
sušený česnek
1/2 balíčku
olej
2 dcl
větší cibule
2 ks
sladká paprika
2 PL
zeleninový bujón
2 kostky
mouka na zahuštění
sůl

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso nakrájejte na plátky a nechte v česneku a oleji přes noc naložené. Druhý den osmažte na oleji z masa na kolečka nakrájenou cibuli, přidejte maso, opečte ze všech stran a zasypte mletou paprikou.

Až maso pustí šťávu, zalijte vodou a duste doměkka. dochuťte zeleninovými bujóny a solí, zahustěte moukou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.4.2012 8:35| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist