Zapečená krkovička s bramborami

Suroviny

vepřová krkovice

4 plátky

šabatecká slanina

100 g

cibule

2 ks

smetana

1 ks

brambory

8 ks

sádlo

1 PL

sůl

pepř

kmín

Postup přípravy:

Nenaklepané maso opepříme, osolíme a na rozpáleném sádle necháme z obou stran zatáhnout. Oloupané brambory nakrájíme na půl cm kolečka a papírovou usuškou vysušíme. Oloupanou cibuli pokrájíme na céčka. Na orestované maso naskládáme cibuli (půlku cibule na porci), plátky slaniny a brambory (na porci dvě brambory). Zalejeme šlehačkou, brambory osolíme a posypeme kmínem. Přiklopené vložíme do trouby (200 stupňů) a zapékáme cca 40 minut. Poté odklopíme, teplotu trouby snížíme na 170 stupňů a dopékáme dalších cca 20 minut.

Hodnocení

2.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.1.2016 6:07

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist