Krásně barevné rizoto

Suroviny

vepřová plec
25 dkg
mražená zelenina
1 ks
jarní cibulka
1 ks
pórek
1 ks
vegeta
1 PL
gulášové koření
1 ks
tmavá jíška
1 ks

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na malé kousky a prudce orestujeme s jarní cibulkou a pórkem. Až masíčko pěkně pustí šťávu, přidáme mraženou zeleninu. 

Zhruba po pěti minutách zalijeme vodou a do směsi přidáme tak tři hrsti rýže. Vody necháme zhruba 1,5 cm nad rýží, abychom vše nepřipálili, až rýže nabobtná. Do vařící se směsi nasypeme tak lžíci polévkového koření a dvě malé lžičky ochucovadla (např. vegety).

Po změknutí rýže vložíme do směsi tak lžičku a půl tmavé hotové jíšky.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist