Krásně barevné rizoto

Suroviny

vepřová plec
25 dkg
mražená zelenina
1 ks
jarní cibulka
1 ks
pórek
1 ks
vegeta
1 PL
gulášové koření
1 ks
tmavá jíška
1 ks

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na malé kousky a prudce orestujeme s jarní cibulkou a pórkem. Až masíčko pěkně pustí šťávu, přidáme mraženou zeleninu. 

Zhruba po pěti minutách zalijeme vodou a do směsi přidáme tak tři hrsti rýže. Vody necháme zhruba 1,5 cm nad rýží, abychom vše nepřipálili, až rýže nabobtná. Do vařící se směsi nasypeme tak lžíci polévkového koření a dvě malé lžičky ochucovadla (např. vegety).

Po změknutí rýže vložíme do směsi tak lžičku a půl tmavé hotové jíšky.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist