Králík s kapari a kysanou smetanou

Suroviny

králičí zadek
másla
3 dkg
cibule
3 dkg
kyselé smetany
1 ks
mouky
2 dkg
kaparů
3 dkg

Postup přípravy:

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

V kastrolku necháme zarůžovět na lžíci másla lžíci jemně krájené cibulky, na to pak vložíme spařeného, nakrájeného, nasoleného králíka a necháme za občasného míchání a polévání vodou (polévkou) do měkka udusit. Pak maso vyndáme. V kelímku kyselé smetany rozmícháme lžíci mouky, omáčku tím zahustíme, procedíme, přidáme plnou lžíci rozsekaných kaparů a necháme přejít varem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist