Králík s kapari a kysanou smetanou

Suroviny

králičí zadek

másla

3 dkg

cibule

3 dkg

kyselé smetany

1 ks

mouky

2 dkg

kaparů

3 dkg

Postup přípravy:

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

V kastrolku necháme zarůžovět na lžíci másla lžíci jemně krájené cibulky, na to pak vložíme spařeného, nakrájeného, nasoleného králíka a necháme za občasného míchání a polévání vodou (polévkou) do měkka udusit. Pak maso vyndáme. V kelímku kyselé smetany rozmícháme lžíci mouky, omáčku tím zahustíme, procedíme, přidáme plnou lžíci rozsekaných kaparů a necháme přejít varem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist