Králík s kapari a kysanou smetanou

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři V kastrolku necháme zarůžovět na lžíci másla lžíci jemně krájené cibulky, na to pak vložíme spařeného, nakrájeného, nasoleného králíka a necháme za občasného míchání a polévání vodou (polévkou) do měkka udusit. Pak maso vyndáme. V kelímku...

Diskuze

10 komentářů

    j
    jenetka

    Kapari nejím, ale jinak je to dobré.

    x
    xxkouckaxx

    Králík s kapari – tak na tomhle by si smlsla starší dcerka !

    Zoner

    Thanks Brendy for vntoig and letting everyone know where. I really appreciate everyone supporting a great blogger, Katie. I can’t imagine sharing my measurements and weight with the world. She is brave!!

    h
    helenadon

    králíka s kapari si nedovedu představit

    k
    krockovapavla

    Králíka nejím a kapari opravdu nesnáším:( Fuj…

    c
    cadouas

    no, moc dobře si neumím představit tu chut kapari

    a
    Ayushka

    no nevim nevim …. asi bych si dala nejradši jiný recept:)))

    m
    maruskaji

    Tak v kombinaci s kapari jsem jeste kralika nepripravovala. Vyzkousim.

    x
    xxkotaskovaxx

    tak tohle je stará dobrá klasika – hned bych si dala !

    x
    xxkouckaxx

    to by nemuselo být špatné

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist