Králík s kapari a kysanou smetanou
Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři V kastrolku necháme zarůžovět na lžíci másla lžíci jemně krájené cibulky, na to pak vložíme spařeného, nakrájeného, nasoleného králíka a necháme za občasného míchání a polévání vodou (polévkou) do měkka udusit. Pak maso vyndáme. V kelímku...
Kapari nejím, ale jinak je to dobré.
Králík s kapari – tak na tomhle by si smlsla starší dcerka !
Thanks Brendy for vntoig and letting everyone know where. I really appreciate everyone supporting a great blogger, Katie. I can’t imagine sharing my measurements and weight with the world. She is brave!!
králíka s kapari si nedovedu představit
Králíka nejím a kapari opravdu nesnáším:( Fuj…
no, moc dobře si neumím představit tu chut kapari
no nevim nevim …. asi bych si dala nejradši jiný recept:)))
Tak v kombinaci s kapari jsem jeste kralika nepripravovala. Vyzkousim.
tak tohle je stará dobrá klasika – hned bych si dala !
to by nemuselo být špatné