Králičí rarášci

Suroviny

králičí maso
400 g
vejce
2 ks
pivo
1 dcl
hořčice
2 ČL
solamyl
2 ČL
hladká mouka
3 PL
polévkové koření
sůl, pepř
kari koření
sójová omáčka
olej

Postup přípravy:

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

Králičí maso nakrájíme. Z ostatních surovin připravíme směs, do které maso naložíme a necháme do druhého dne v lednici. Potom maso osmažíme na pánvi na trošce oleje. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2011 3:34| autor: sincerity

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist