kralici-rarasci.jpg

Králičí rarášci

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Králičí maso nakrájíme. Z ostatních surovin připravíme směs, do které maso naložíme a necháme do druhého dne v lednici. Potom maso osmažíme na pánvi na trošce oleje. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.

Diskuze

10 komentářů

    j
    jenetka

    Není to špatné, jen bych vynechala dvě věci v marinádě.

    m
    martinnatr

    to znám, je to moc dobré, dala bych si, super

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    l
    lidka2

    Rarášky znám z vepřového masa, ty jsou výborné. Tyhle budou určitě taky.

    z
    zdenkar

    Králíka už jsem dlouho nejedla,recept vypadá lákavě.

    h
    helenadon

    opravdu velmi zajímavý název tohoto pokrmu

    c
    chiappa

    zajímavý recept, určitě vyzkouším!

    x
    xxkouckaxx

    tohle smaé dělávám z kuřecího masa – je to rychlé a moc dobré !

    Viky17

    Králičí rarášci – tohle bude výborný recept, bohužel se ke králíku dostáváme těžko, dáváme přednost domácímu před tím z obchodu

    z
    Zuzana2403

    Králíka jsem se naučila dělat na hořčici a nemá to chybu. Toto jídlo bude určitě výborné.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist