Králičí rarášci
Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Králičí maso nakrájíme. Z ostatních surovin připravíme směs, do které maso naložíme a necháme do druhého dne v lednici. Potom maso osmažíme na pánvi na trošce oleje. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.
Není to špatné, jen bych vynechala dvě věci v marinádě.
to znám, je to moc dobré, dala bych si, super
Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.
Rarášky znám z vepřového masa, ty jsou výborné. Tyhle budou určitě taky.
Králíka už jsem dlouho nejedla,recept vypadá lákavě.
opravdu velmi zajímavý název tohoto pokrmu
zajímavý recept, určitě vyzkouším!
tohle smaé dělávám z kuřecího masa – je to rychlé a moc dobré !
Králičí rarášci – tohle bude výborný recept, bohužel se ke králíku dostáváme těžko, dáváme přednost domácímu před tím z obchodu
Králíka jsem se naučila dělat na hořčici a nemá to chybu. Toto jídlo bude určitě výborné.