Králičí maso v zakysané smetaně se žampiony

Suroviny

králičí maso bez kostí
800 g
olej
6 PL
cibule
200 g
žampiony
200 g
mletá sladká paprika
10 g
sůl
1 KL
zakysaná smetana
1/2 balení
hovězí vývar
1 kostka

Postup přípravy:

Maso očistíme, opláchneme a nakrájíme na větší kostky. V kastrolu rozehřejeme tuk, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, žampiony a osmažíme. Potom přidáme nakrájené maso, opečeme krátce po všech stranách a osolíme. Orestované maso zaprášíme paprikou, podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou do změknutí. Občas zamícháme a podlijeme vývarem. Když je maso měkké, vmícháme postupně zakysanou smetanu a necháme asi 4-5 minut provařit. Podáváme s bramborem nebo s rýží.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.8.2015 10:37

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist