kralici-maso-na-zampionech.jpg

Králičí maso v zakysané smetaně se žampiony

Maso očistíme, opláchneme a nakrájíme na větší kostky. V kastrolu rozehřejeme tuk, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, žampiony a osmažíme. Potom přidáme nakrájené maso, opečeme krátce po všech stranách a osolíme. Orestované maso zaprášíme paprikou, podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou do změknutí. Občas zamícháme a podlijeme...

Diskuze

8 komentářů

    nova2

    To vypadá velice dobře a chutně.

    l
    lidka2

    Se zakysanou smetanou a žampiony můžu všechno .-)

    j
    jenetka

    Souhlasím, jídlo na žampionech je vždycky dobré.

    s
    stana1

    Králičí maso na žampionech – skvělý oběd.

    s
    Stendy

    Králičí maso na žampionech určitě vyzkouším.

    p
    patricia077

    Králíka jsem nejedla od dětství, tak nevím, ale možná bych ochutnala…

    l
    lucik21

    Králíka moc nemusíme

    b
    Bobina1

    Králičí maso na žampionech určitě dobré. Ještě někoho, kdo by mě vykostil králíka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist