Králičí maso v zakysané smetaně se žampiony
Maso očistíme, opláchneme a nakrájíme na větší kostky. V kastrolu rozehřejeme tuk, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, žampiony a osmažíme. Potom přidáme nakrájené maso, opečeme krátce po všech stranách a osolíme. Orestované maso zaprášíme paprikou, podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou do změknutí. Občas zamícháme a podlijeme...
To vypadá velice dobře a chutně.
Se zakysanou smetanou a žampiony můžu všechno .-)
Souhlasím, jídlo na žampionech je vždycky dobré.
Králičí maso na žampionech – skvělý oběd.
Králičí maso na žampionech určitě vyzkouším.
Králíka jsem nejedla od dětství, tak nevím, ale možná bych ochutnala…
Králíka moc nemusíme
Králičí maso na žampionech určitě dobré. Ještě někoho, kdo by mě vykostil králíka.