Katův šleh s kečupem a feferonkami

Suroviny

vepřové kýty
750 g
oleje
70 g
cibule
150 g
sladkokyselých okurek
100 g
sterilovaných kapií
100 g
feferonek
80 g
kečupu
100 g
sůl, pepř, worcester

Postup přípravy:

Plátky z vepřové kýty nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na horkém oleji orestujeme téměř do měkka. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět. Vložíme nakrájené okurky a kapie, rozsekané feferonky, kečup, několik kapek worcestru, dochutíme a krátce podusíme

PŘÍLOHA: smažené hranolky, krokety, rýže, brambory, chléb

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist