kapri-podkuvky-352x198.jpg

Kapří podkůvky s parmezánem

Porce ryby zakápněte citrónem a nechte rozležet. Ryby osušte a osolte. Z bílků ušlehejte sníh, vmíchejte do něj žloutky, solamyl a jemně nastrouhaný sýr. Porce ryb obalte v těstíčku a zvolna usmažte na oleji na pánvi. Podávejte s bramborovým salátem, se smaženými bramborovými hranolky či jinak upravenými...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist