Kapr na šalvěji a másle

kapr-na-salveji-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

kapr
1 kg
sůl, pepř
dle chuti
máslo
150 g
šalvějové listy
dle chuti

Postup přípravy:

Kapra očistíme, vykucháme a podélně rozřízneme na dvě poloviny. Osolíme, opepříme čerstvě umletým pepřem a vložíme do pekáče vymazaného máslem. Kapra poklademe kousky másla, posypeme nadrobno nasekanými lístky šalvěje a rychle pečeme ve vyhřáté troubě. Jako příloha se hodí opečené brambory.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.5.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist