Kapr na šalvěji a másle

kapr-na-salveji-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

kapr
1 kg
sůl, pepř
dle chuti
máslo
150 g
šalvějové listy
dle chuti

Postup přípravy:

Kapra očistíme, vykucháme a podélně rozřízneme na dvě poloviny. Osolíme, opepříme čerstvě umletým pepřem a vložíme do pekáče vymazaného máslem. Kapra poklademe kousky másla, posypeme nadrobno nasekanými lístky šalvěje a rychle pečeme ve vyhřáté troubě. Jako příloha se hodí opečené brambory.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.5.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist