kapr-na-salveji-352x198.jpg

Kapr na šalvěji a másle

Kapra očistíme, vykucháme a podélně rozřízneme na dvě poloviny. Osolíme, opepříme čerstvě umletým pepřem a vložíme do pekáče vymazaného máslem. Kapra poklademe kousky másla, posypeme nadrobno nasekanými lístky šalvěje a rychle pečeme ve vyhřáté troubě. Jako příloha se hodí opečené brambory.

Diskuze

1 komentář

    p
    pavlinf

    miluji kapra

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist