Kapr na žampiónech

Suroviny

kapr
2 kg
žampiony
1 kg
olej
150 ml
polohrubá mouka
250 g
mletá sladká paprika
20 g
sůl
1 špetka
mletý pepř
1 špetka

Postup přípravy:

Houby nakrájíme na větší kousky, podusíme na 1,5 dcl oleje, přidáme podle chuti pepř a vydusíme pod pokličkou zhruba 1/2 hodiny. Osušené porce kapra osolíme a obalíme ve směsi mouky a papriky.

Na pekáč položíme podušené houby a na ně položíme obalené porce ryby kůží navrch. Velikost pekáče volte takovou, aby byl rybou úplně naplněný.

Pečeme asi půl hodiny, aby se na povrchu ryby udělala kůrka.
Nakonec šťávou pokapeme porce ryb.

Příloha: chléb, brambory, okurka.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.8.2011 7:26| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist