Kapr na žampiónech

Houby nakrájíme na větší kousky, podusíme na 1,5 dcl oleje, přidáme podle chuti pepř a vydusíme pod pokličkou zhruba 1/2 hodiny. Osušené porce kapra osolíme a obalíme ve směsi mouky a papriky. Na pekáč položíme podušené houby a na ně položíme obalené porce...

Diskuze

9 komentářů

    l
    lucik21

    kapra nemusím, je na mě moc tučný

    c
    chiappa

    miluji ryby takže recept určitě vyzkouším!!

    z
    Zuzana2403

    Kapra moc nemusíme, zkusím file. Určitě to bude dobré.

    h
    helenadon

    kapra mám rána na všechny způsoby, ale na žampionech jsem jej ještě nedělala

    Viky17

    Zajímavý a netradiční recept na chutné jídlo, určitě doma vyzkoušíme, pokud bude úspěch budeme se k němu vracet.

    x
    xxkouckaxx

    vůně kapra spolu s houbami by mohla být dost lákavá !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist