Smažený kapr v trojobalu

Suroviny

kapr
1 ks
sůl
1 špetka
olej
5 PL
hladká mouka
4 PL
vejce
2 ks
strouhanka
5 PL
mléko
2 PL

Postup přípravy:

Očištěnou a vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce ve tvaru podkovy. Osolíme a porce obalujeme nejprve v hladké mouce, potom v rozšlehaných vejcích s mlékem a nakonec ve strouhance. Poté pomaloučku smažíme.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.12.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist